Ontsloten rogge

Ontsloten rogge

NIEUW! Ontsloten rogge (Walking Floor of SLURF)

Vanwege de gunstige prijsverhouding van rogge ten opzichte van tarwe hebben wij naast ontsloten tarwe nu ook ontsloten rogge in ons assortiment opgenomen!
Ontsloten tarwe en ontsloten rogge zijn stapelbare voedermiddelen. Zij zijn zeer geschikt als zetmeelbron in relatief snelle rantsoenen. Het geeft veiligheid in het rantsoen zonder overmatige kans op pens verstoring.

Het voeradvies is sterk afhankelijk van de andere voedermiddelen in het rantsoen en wij adviseren de hoeveelheid in het rantsoen altijd te baseren op de rantsoenberekening van uw voedingsadviseur.

Levering

Ontsloten rogge kan geleverd worden in Walking Floor of in Slurf.

Opslag & Houdbaarheid

  • Ontsloten rogge moet droog opgeslagen worden, bij voorkeur binnen in een loods op een droge, verharde ondergrond of in een SLURF
  • Opslag in een silo is niet mogelijk.
  • Zorg dat er geen neerslag op het product kan vallen dus bij opslag buiten moet het zodanig afgedekt worden met plastic dat het droog blijft maar wel enigszins kan “ademen”.
  • De partij niet hoger maken dan 30 cm.
  • Mits bovenstaande advies opgevolgd wordt kan de ontsloten rogge gebruikt worden tot 4 weken na de leverdatum (zie datum op de leverbon).
Neem voor meer (prijs)informatie en / of bestellingen contact met ons op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?