Productievoeders voor geiten

Productievoeders voor geiten

Als geitenhouder moet u kunnen vertrouwen op een goed en voorspelbaar resultaat. Een hoge en constante kwaliteit brokken tegen een zo laag mogelijke prijs voor onze klanten is daarom één van onze speerpunten.

Assortiment

Het assortiment productievoeders voor geiten is gebaseerd op de Capri-voedingsaanpaak. Het bestaat uit drie voerreeksen: Prima, Optima en Maxima. Van voer voor de meest scherpe prijs-prestatieverhouding tot voer voor de hoogste prestatie per geit: voor elk bedrijfsdoel is er een geschikte reeks.

  • Prima: In de Prima reeks vindt u voeders tegen de meest scherpe prijs-prestatieverhouding.
  • Optima: In de Optima reeks vindt u voer voor een optimale voerwinst.
  • Maxima: in de Maxima reeks vindt u voer voor de hoogste prestatie per geit.

Onze voerders zijn beschikbaar als VLOG-voer, om aan de vraag van geitenhouders en daarmee zuivelindustrie te voldoen.

De correctievoeders, mineralen en een specialiteit maken het assortiment compleet. Zo heeft ForFarmers bijvoorbeeld een product dat vetverhogend werkt.

Daarnaast heeft ForFarmers een eigen voedingsaanpak voor geitenlammeren en voor de hoogdrachtige geiten en opstartperiode (Transitievoeders). Met een eigen ruwvoederspecialist voor geitenhouders en een ruim assortiment ruwvoerproducten, bent u ook voor een goede ruwvoerkwaliteit en -productie bij ons aan het juiste adres.

Duurzaam duurmelken met Capri Maxima Constant

Capri Maxima Constant is het krachtvoer voor duurzame duurmelkers. Hiermee stuurt u op een constante conditie van uw duurmelkers en een hoge melkproductie. zou houdt u duurmelkers gezond en kunt u de levensproductie verhogen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de voeders van ForFarmers of een advies op maat, neem dan contact op met uw specialist, dealer of Klantenservice Herkauwers

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?