VLOG-voeders voor geiten (niet genetisch gemodificeerd)

VLOG-voeders voor geiten (niet genetisch gemodificeerd)

Gaat u VLOG-gecertificeerde melk produceren? Dan is ForFarmers dé juiste voerleverancier voor u. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring en begeleiden u graag bij de omschakeling naar het produceren van VLOG-melk. Met ons brede assortiment VLOG-voer kunt u probleemloos omschakelen en uw voerwinst vergroten.

VLOG-markt

Afbeelding: vlog merk

Vanuit de Nederlandse zuivelindustrie wordt steeds meer ingespeeld op de toenemende vraag naar VLOG-gecertificeerde zuivelproducten op de Duitse markt. Dit biedt geitenhouders, die vanuit hun zuivelonderneming de mogelijkheid wordt aangeboden om melk te leveren volgens de VLOG-standaard, de kans om hun voerwinst te verhogen.

ForFarmers heeft reeds jarenlange ervaring met de productie en toepassing van VLOG-voeders. Het VLOG-assortiment is gebaseerd op het huidige assortiment, waardoor overschakelen van het gangbare assortiment naar VLOG-voeders voor voorspelbare resultaten zorgen op uw bedrijf.

VLOG-gecertificeerde fabrieken

Het VLOG-voer van ForFarmers wordt geproduceerd in VLOG-gecertificeerde fabrieken. Hierdoor wordt het voer uitgeleverd volgens de gewenste specificaties. Om te kunnen voorzien in de groeiende markt voor VLOG-gecertificeerde producten heeft ForFarmers een fabriek in Deventer speciaal ingericht voor VLOG-voeders. Hiermee heeft ForFarmers de eerste grootschalige gespecialiseerde productiecapaciteit in Nederland voor 100% GMO-vrij gecertificeerd voer voor herkauwers in handen.

Duurzame soja

Daarnaast is alle soja in onze geitenvoeders, die sinds 2015 in Nederland zijn geproduceerd, afkomstig van duurzame bronnen, gecertificeerd volgens de criteria van de Round Table of Responsable Soy of gelijkwaardig. ForFarmers onderstreept met deze maatregelen de ambitie een leidende, innovatieve partner te zijn voor de andere partijen in de voedselketen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de VLOG-gecerticeerde producten van ForFarmers of een advies op maat, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?