Ruwvoer

Meer melk uit ruwvoer met Terra+

Met de totaalaanpak TERRA+  stelt ForFarmers elke veehouder in staat om meer melk te produceren met ruwvoer van eigen bodem en te werken aan de best mogelijke benutting van uw kostbare grond.

Afbeelding: Cirkel Terra geiten

De schakels van Terra+

Met TERRA+ werkt u planmatig, doelgericht en op een praktische manier aan een hogere ruwvoeropbrengst per hectare en een betere ruwvoerkwaliteit. Een juiste rassenkeuze en bemestingsstrategie draagt direct bij aan een verhoging van het rendement uit uw eigen voer. Desgewenst werkt u samen met uw specialist of accountmanager en een van de teeltspecialisten ruwvoer van ForFarmers aan meer melk uit ruwvoer.

Afbeelding: Terra bodem

Bodem
De juiste meststoffen en bodemverbeteraars op het juiste moment en een uitgekiend bouwplan houden de structuur en de conditie van de bodem op niveau.

 

Afbeelding: Terra bemesting

Bemesting
Binnen de ruimte van de wetgeving krijgt u een landbouwkundig bemestingsadvies per perceel en per snede, afgestemd op de behoefte van de bodem en de gewassen.

Afbeelding: Terra gewas_nb4

Gewas
ForFarmers heeft een uitgebreide rassenkeuze in gras en mais. En we focussen niet alleen op gras en mais, maar hebben ook kennis in huis met betrekking tot alternatieve gewassen (vezelhennep, luzerne, klaver en sorghum). Zo kunt u ruwvoer telen dat past bij uw geiten.

Binnen ons advies houden we altijd rekening met uw geografische ligging, grondsoort
en gebruiksdoel. En we blijven continu investeren in innovaties in de ruwvoerteelt.

Afbeelding: Terra kuil_nb2

In- en uitkuilmanagement
Praktisch advies bij het in- en uitkuilen en de toepassing van inkuilmiddelen, voor optimaal behoud van smaak en voederwaarde.

-> Lees meer over ons allround inkuilmiddel SiloSolve FC

Afbeelding: icoon geit

De geit
We houden bij al onze adviezen rekening met de behoefte van de geit. Dit draagt eraan bij dat de geiten gezond zijn en efficiënt melk kunnen produceren uit ruwvoer.

Wilt u meer weten?

Wilt u direct advies bij één van de onderdelen van het ruwvoerproces, bijvoorbeeld de bodem? Of wilt u op basis van uw bedrijfssituatie direct een passend landbouwkundig bemestings- of teeltadvies? Bespreek de mogelijkheden met uw geitenspecialist of neem contact op met ons kantoor.

 

Klik hier het gehele assortiment en meer informatie rondom aanpak en producten ruwvoer TERRA+

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?