Robot Analyse Programma (RAP)

Robot Analyse Programma (RAP)

Haal je als robotmelker het maximale uit je robot en benut je de volledige potentie van je veestapel? De melkvee- en robotspecialisten van ForFarmers beoordelen graag of het samenspel tussen robotinstellingen, voeding en gezondheid optimaal is. Vaak blijkt dat kleine details een groot verschil kunnen maken. En die details halen onze robotspecialisten met het unieke Robot Analyse Programma (RAP) boven water!

Robotspecialist Erik Hofman over het vernieuwde Robot Analyse Programma (RAP)

Wat is RAP?

Het Robot Analyse Programmma (RAP) verzamelt real-time data uit de melkrobot en brengt de data  overzichtelijk in beeld voor de robotspecialist. De data kan op kuddeniveau, pariteit maar ook op dierniveau worden vergeleken en geanalyseerd. Staan de instellingen (nog) goed, of kan er meer uit de robot gehaald worden? Denk bijvoorbeeld aan het creëren van meer vrije tijd/productiecapaciteit op de robot of het optimaliseren van de krachtvoertabel op basis van de melkgift.  Zo zorgt onze robotspecialist ervoor dat de robotinstellingen perfect passen bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Met ForFarmers haal je bewezen meer uit je melkrobot!

Met RAP en het deskundige advies van onze robotspecialisten halen robotmelkers bij ForFarmers al jaren bewezen meer uit de melkrobot. Wist je dat ForFarmers-klanten met een melkrobot 18 kilogram vet en eiwit per koe per jaar meer produceren? Dat is €70,- extra melkgeld per koe per jaar! (Bron: CRV).

Wil je ook maximaal gebruik maken van robotdata?

Meld je dan aan voor RAP. Dat kan bij je melkveespecialist, accountmanager, regionale dealer of door een e-mail te sturen naar robotmelken@forfarmers.eu RAP is toepasbaar op alle robotmerken en moet eenmalig geïnstalleerd worden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?