Feed audit – APK voor bedrijven met een TMR rantsoen

Feed audit – APK voor TMR

Afbeelding: website feed audit

Wat gaat er goed en waar kunt u verder optimaliseren? Breng verborgen rendement op uw bedrijf in kaart met de Feed Audit, een bedrijfsscan speciaal voor bedrijven die een TMR-rantsoen voeren. De onderdelen die in de Feed Audit aan bod komen worden afgestemd op basis van uw bedrijf: van het voermengproces en koecomfort tot koesignalen en transitiemanagement. Na afloopt neemt uw specialist de bevindingen met u door en maakt u samen een plan van aanpak.

1

Stap 1: Oriëntatiebezoek van de TMR-specialist

Een van onze TMR-specialisten bezoekt uw bedrijf en stelt aan de hand van een gesprek en een rondgang op het bedrijf een op maat gemaakte Feed audit samen.

2

Stap 2: Feed audit op uw bedrijf

De Feed audit wordt uitgevoerd door een van onze getrainde medewerkers. De audit duurt ongeveer een halve tot een hele dag.

3

Stap 3: De resultaten

De resultaten worden geanalyseerd, uitgewerkt en samengevat. Vervolgens neemt de TMR-specialist de resultaten met u door.

4

Stap 4: Plan van aanpak

Aan de hand van de resulaten van de audit, maakt u samen met uw  TMR-specialist een plan van aanpak wat goed past bij uw bedrijfsvoering.

5

Stap 5: Monitoren van de resultaten

Werkt de nieuwe aanpak, of is er nog ruimte voor verbetering? U kijkt samen met uw specialist wat de Feed audit heeft opgeleverd.

Een Feed audit op uw bedrijf?

Wilt u weten waar het verborgen rendement op uw bedrijf ligt? Meldt u aan voor een Feed audit! Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?