SiloSolve FC en PIONEER.

Meer melk uit eigen ruwvoer met allround inkuilmiddel SiloSolve FC en PIONEER

ForFarmers introduceerde in 2017 met SiloSolve FC het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat steeds weer zien dat met SiloSolve FC behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei.

Wilt u SiloSolve FC snel in huis hebben?
Neem dan direct contact op met uw melkveespecialist of ons kantoor! 

 

Hiernaast zorgt SiloSolve FC voor een uiterst snelle conservering na het afdichten van de kuil. Resultaat:

Eén allround product voor gras en mais!

Met SiloSolve FC investeert u in maximaal behoud van voer en voederwaarde, extra voerwinst én meer werkplezier door minder broei en onbruikbare voerresten. SiloSolve FC is geschikt voor gras en mais en toepasbaar in elke kuil vanaf 25% tot 55% drogestof. U hebt dus voortaan genoeg aan één product!

10 procent minder zetmeelverlies

Volgens onafhankelijk onderzoek van Groeikracht, hou je met een goed inkuilmiddel 10 procent meer zetmeel over in je mais, wat een waarde vertegenwoordigt van € 200, – per hectare. Maar dat is niet het enige. Zo stabiliseert SiloSolve FC de ingekuilde mais uiterst snel, waardoor de kans op broei en schimmelvorming veel kleiner wordt en de mais zo nodig ook al snel na het inkuilen kan worden gevoerd.

PIONEER

Ook levert AgroNoord het inkuilmiddel voor gras en mais van PIONEER. Er zijn 4 verschillende toevoegmiddelen;

PIONEER nutrivaul 11GFT: de 11GFT is speciaal voor gras, het beschikt een speciaal geselecteerde bacteriën die er voor zorgen dat de kwaliteit is gewaarborgd en voor een snelle daling van de pH zorgt.

PIONEER silage inoculant 11A44: de 11A44 kan zowel voor gras als voor mais worden ingezet. Het toevoegmiddel zorgt voor een maximale behoud van het zetmeel in de maiskuil en voorkomt broei en schimmelvorming in de gras- en maiskuil.

PIONEER silage inoculant 1188: het volgende toevoegmiddel zorgt voor de vorming van melkzuur en draagt bij aan een snelle daling van de pH in uw kuil. Dit toevoegmiddel is zowel voor gras als voor mais te gebruiken

PIONEER silage inoculant 11C33: de 11C33 is een speciaal toevoegmiddel voor uw mais. Het toevoegmiddel zorgt ervoor dat u al kunt gaan voeren van de maiskuil binnen 2 weken! Dit kan door de zeer snelle broeiremming.

Wilt u PIONEER snel in huis hebben?
Neem dan direct contact op met uw melkveespecialist of ons kantoor!

Deze korte animatievideo laat zien wat SiloSolve FC uniek maakt en wat dat betekent voor uw resultaten:

<

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?