Opstartbrok: Fresh Cow voeders

Opstartbrok: Fresh Cow voeders

Alle pas afgekalfde koeien krijgen in meer- of mindere mate te maken met een negatieve energie balans (NEB). Koeien met een ernstig energietekort hebben een grotere kans op problemen met (uier)gezondheid en vruchtbaarheid.

Speciaal voor het ondersteunen van de pas afgekalfde koe heeft ForFarmers Fresh Cow voeders ontwikkeld die helpen om het energiepeil op het juist niveau te brengen. De Fresh Cow voeders bevatten veel glucogene energie en een wat lager ruw eiwitgehalte. Hierdoor starten de koeien rustiger op en wordt de energiebalans maximaal ondersteund.

De Fresh Cow voeders zijn smakelijk en veilig en bevatten extra vitaminen, mineralen en spoorelementen die de weerstand en stofwisseling van de koe ondersteunen.

Fresh Cow Assortiment

Het Fresh Cow assortiment van ForFarmers bestaat uit de volgende producten:

  • Fresh Cow Boost brok: voor een hogere piekproductie. Helpt gezondheidsproblemen als slepende melkziekte, klauwbevangenheid en uierontsteking te voorkomen en ondersteunt de vruchtbaarheid van de koe, (alleen geschikt voor koeien met een minimaal conditieverlies).
  • Fresh Cow Supporter brok: beperkt het conditieverlies na afkalven, helpt gezondheidsproblemen als slepende melkziekte, klauwbevangenheid en uierontsteking te voorkomen en ondersteunt de vruchtbaarheid van de koe.
  • Nieuw vanaf najaar 2018: Fresh Cow Solide: voor snelle en hoge krachtvoeropbouw en verbetering van de energiebalans en melkproductie bij verse koeien. Fresh Cow Solide is toepasbaar bij elk type ruwvoer en bevat het nieuwe Pens Stimulator+
Afbeelding: Fresh Cow Voeders

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het assortiment Fresh Cow voeders voor pasafgekalfde koeien of een advies op maat? Neem dan contact op met uw melkveespecialist of vul het informatieformulier in.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?