Droogstand en opstart

Transitieaanpak melkvee: TransLac

Logo - Transitieaanpak melkvee: TransLac

Met stijgende productieniveaus en minder beschikbare tijd per koe, vragen we steeds meer van onze koeien. Juist daarom is het belangrijk dat koeien probleemloos afkalven en opstarten. TranLac, de transitieaanpak van ForFarmers, bestaat uit praktische adviezen en onderscheidende producten die hun kracht in de praktijk hebben bewezen.

Voeders voor droogstaande koeien

Logo - Voeders voor droogstaande koeien

Tijdens de droogstand legt u de basis voor gemakkelijk afkalven en een probleemloze en productieve volgende lactatie. De transitievoeders van ForFarmers leveren daaraan een essentiële bijdrage en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de droge koe.

Mineralen voor droogstaande koeien

Logo - Mineralen voor droogstaande koeien

Goed droogstandsmanagement resulteert in gemakkelijk afkalvende koeien en een gezonde start van de lactatie. ForFarmers heeft een assortiment Univit-mineralenmengsels ter ondersteuning van de mineralenbehoefte van koeien aan het einde van de dracht.

Droogstand Totaal voor probleemloze transitie

Logo - Droogstand Totaal voor probleemloze transitie

Wilt u bij uw droogstaande koeien arbeidsgemak, optimale voeropname en minimale selectie? En wilt u een probleemloze droogstand en een optimale start van de verse koeien? Dan is Droogstand Totaal wat u zoekt!

Opstartbrok: Fresh Cow voeders

Logo - Opstartbrok: Fresh Cow voeders

Alle pas afgekalfde koeien krijgen in meer- of mindere mate te maken met een negatieve energie balans (NEB). Speciaal voor het ondersteunen van de pas afgekalfde koe heeft ForFarmers Fresh Cow voeders ontwikkeld die helpen om het energiepeil op het juist niveau te brengen.

Energiedrank voor pas afgekalfde melkkoeien: Quick Fit

Logo - Energiedrank voor pas afgekalfde melkkoeien: Quick Fit

Na het afkalven is het belangrijk dat de koe direct actief wordt en snel voer opneemt. ForFarmers heeft een speciale energiedrank ontwikkeld om de activiteit en voeropname van koeien meteen na afkalven te stimuleren: Quick Fit.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?