Voeders voor droogstaande koeien

TransLac voeders: voor meer afkalfgemak en een gezonde start voor koe en kalf

Tijdens de droogstand legt u de basis voor gemakkelijk afkalven en een probleemloze en productieve volgende lactatie. De TransLac transitievoeders van ForFarmers bevatten extra additieven die de koe voorbereiden op de nieuwe lactatie. Dit betreft o.a. Pens Stimulator+, een nieuwe voercomponent die de pens- en darmgezondheid stimuleert en bijdraagt aan een betere benutting van het ruwvoer.

TransLac assortiment

De TransLac-transitievoeders van ForFarmers bevatten extra additieven die de koe voorbereiden op de nieuwe lactatie. Dit betreft o.a. Pens Stimulator+, een nieuwe voercomponent die de pens- en darmgezondheid stimuleert en bijdraagt aan een betere benutting van het ruwvoer.

  • TransLac brok Top: bevat anionische zouten ter voorkoming van melkziekte en zucht. Stuurt op biestproductie en een goede biestkwaliteit. Bevat β-caroteen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid
  • TransLac meel Top
  • TransLac brok CA-binder:  helpt melkziekte te voorkomen door koeien voor te bereiden op het mobiliseren van calcium na afkalven. Bevat β-caroteen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid.
Afbeelding: TransLac voeders

De voordelen van TransLac transitievoeders:

  •     Helpen melkziekte te voorkomen.
  •     Bevatten extra vitaminen, mineralen en (organisch gebonden) spoorelementen ter ondersteuning van de weerstand en gezondheid.
  •     Dragen bij aan vitale en goed ontwikkelde kalveren.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over onze voeders voor droge koeien? Neem dan contact op met uw specialist of vul het informatieformulier in.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?