Mineralen voor melkvee

Mineralen voor melkvee

Mineralen en vitaminen spelen een belangrijke rol in de balans tussen productie, vruchtbaarheid en gezondheid. Het assortiment Univit-mineralenmengsels van ForFarmers bevat complete en aanvullende producten, uitgebalanceerd voor diverse toepassingen. De behoefte aan mineralen, spoorelementen en vitaminen van het dier wordt in één keer gedekt. Wij leveren de mineralenmengsels in granulaatvorm (kleine korreltjes) waardoor ze nauwelijks stuiven. Het resultaat: gemakkelijk werken en gezonde dieren met een hoge levensproductie.

Assortiment

Het mineralenassortiment van ForFarmers bestaat uit drie reeksen:

•    Allround: voor de dagelijkse mineralenbehoefte van uw veestapel.

•    Gezondheid: voor specifieke ondersteuning bij onder andere klauwgezondheid, pensgezondheid, uiergezondheid en vruchtbaarheid.

•    Droogstand: voor ondersteuning van de mineralenbehoefte van koeien aan het einde van de dracht.

De Univit-mineralenmengsels van ForFarmers zijn:

  • Compleet en uitgebalanceerd voor diverse toepassingen
  • Uitgevoerd in granulaat: stuift nauwelijks!
  • Basismineralen ook verkrijgbaar in brokvorm!

Alle basismineralen in een brok: Mivibrok!

Toch liever een brok? Mivibrok bevat een hoeveelheid mineralen, vitaminen en spoorelementen die gelijk is aan honderd gram van het allround mineralenmengsel Univit Balans. Door de brokvorm is dit voer eenvoudig te verstrekken aan zowel melkvee als jongvee.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de Univit-Mineralenmengsels of een advies op maat, neem dan contact op met uw specialist of vul het informatieformulier in.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?