Melkveevoeding

Voedingsaanpak melkvee: Feed2Milk

Logo - Voedingsaanpak melkvee: Feed2Milk

Als melkveehouder wil je dat het ‘lekker melkt’. Dat kan alleen met een optimaal rantsoen, waarin het aangekochte voer naadloos aansluit op de kwaliteit van uw eigen ruwvoer. Met het voedingsadvies van onze specialisten en het assortiment van Feed2Milk komt u altijd tot het beste rantsoen voor uw melkkoeien én tot de hoogste rantsoenefficiëntie!

Productievoeders voor melkvee

Logo - Productievoeders voor melkvee

Het assortiment productievoeders voor melkvee van ForFarmers bestaat uit drie voerreeksen: Maxima, Optima en Prima. Van maximale prestatie tot een scherpe voerprijs: voor elke bedrijfsdoelstelling is er een geschikte reeks. Naast de productievoeders heeft ForFarmers eiwit- en energiecorrigerende supplementen voor een uitgebalanceerd basisrantsoen.

Enkelvoudige grondstoffen, ontsloten granen en bijproducten

Logo - Enkelvoudige grondstoffen, ontsloten granen en bijproducten

Naast mengvoeders levert AgroNoord ook een uitgebreid assortiment aan enkelvoudige voeders, ruwvoeders en vochtrijke diervoeders. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service!

Fatboost

Logo - Fatboost

Weidegang combineren met hoge gehalten in de melk? Fatboost!

Vet en eiwit verhogen, wat is er mogelijk?

Logo - Vet en eiwit verhogen, wat is er mogelijk?

Sturen op meer kilogrammen vet en eiwit is onder de huidige fosfaatwetgeving extra interessant omdat het de melkgeldopbrengst verhoogt, zonder in een hogere fosfaatklasse terecht te komen. Hoe weet u hoeveel extra rendement u door het verhogen van de vet- en eiwitproductie kunt behalen? Met de Quickscan brengt ForFarmers de potentie van uw veestapel in kaart.

Mineralen voor melkvee

Logo - Mineralen voor melkvee

Mineralen spelen een belangrijke rol in de balans tussen productie, vruchtbaarheid en gezondheid. De mineralenmengsels van ForFarmers zijn compleet en uitgebalanceerd en elk mengsel voorziet in de mineralen, spoorelementen en vitaminen die het dier in verschillende situaties nodig heeft.

Pens Stimulator+: ondersteunt de pens- en darmgezondheid

Logo - Pens Stimulator+: ondersteunt de pens- en darmgezondheid

Gezonde koeien vormen de basis voor een goede ruwvoerbenutting. Pens Stimulator+ ondersteunt de pens- en darmgezondheid van uw koeien.

Pensbestendige vetten: Milkpower & Maximabrok Turbo

Logo - Pensbestendige vetten: Milkpower & Maximabrok Turbo

Eenvoudig, efficiënt en veilig naar een hogere melkopbrengst per koe? Zet met Milkpower & Maximabrok Turbo een krachtige stap naar extra voerwinst en verhoog uw melkproductie per kilogram fosfaat.

Eiwit- en vetstimulerende voeding: Protiboost

Logo - Eiwit- en vetstimulerende voeding: Protiboost

Vet- en eiwitgehalte in de melk verhogen? Dat kan met Protiboost, Een eenvoudig te voeren product dat zorgt voor een stijging van het vet- en eiwitgehalte binnen 48 uur.

Hittestress: aanpak en producten

Logo - Hittestress: aanpak en producten

Wees goed voorbereid op hittestress! ForFarmers heeft een speciale hittestress-aanpak ontwikkeld met hulpmiddelen en producten die ondersteunen bij het op peil houden van de melkproductie bij hittestress.

Vruchtbaarheid: voeders en mineralen

Logo - Vruchtbaarheid: voeders en mineralen

Goede vruchtbaarheid is van essentieel belang voor een duurzame en efficiënte productie en goede financiële bedrijfsresultaten. Om de vruchtbaarheid van uw veestapel te ondersteunen heeft ForFarmers ‘Fertibrok’ en ‘Fertimeel’ ontwikkeld. Deze voeders bevatten onder andere beschermd lijnzaad met een hoog gehalte Omega 3-vetzuren, extra vitamine E en β-caroteen die een positieve invloed hebben op de vruchtbaarheid.

Pensgezondheid: aanpak en producten

Logo - Pensgezondheid: aanpak en producten

Een gezonde pens is een voorwaarde voor gezonde koeien met een hoge en efficiënte melkproductie. ForFarmers heeft een gevarieerd assortiment ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de behoefte aan mineralen, spoorelementen en vitaminen van de koe en de pensgezondheid ondersteunen. Het resultaat: gemakkelijk werken en gezonde dieren met een hoge levensproductie.

VLOG-voeders voor melkvee (niet genetisch gemodificeerd)

Logo - VLOG-voeders voor melkvee (niet genetisch gemodificeerd)

Bent u van plan VLOG-gecertificeerde melk te gaan produceren? Dan is ForFarmers dé juiste voerleverancier voor u. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring en begeleiden u graag bij de omschakeling naar het produceren van VLOG-melk. Met ons brede assortiment VLOG-voeders kunt u probleemloos omschakelen en uw voerwinst vergroten.

Optimale voerbenutting: Rantsoenefficiëntie

Logo - Optimale voerbenutting: Rantsoenefficiëntie

Rantsoenefficiëntie is hét kengetal om de voerbenutting te bepalen. Weet u hoeveel melk uw koeien produceren uit één kilogram droge stof? Bereken het eenvoudig en snel met het rantsoenberekeningsprogramma van ForFarmers.

Het Kempensysteem: meer melk, minder werk

Logo - Het Kempensysteem: meer melk, minder werk

Het Kempensysteem is een door ForFarmers ontwikkeld compleet voersysteem voor melkvee. Het rantsoen bestaat uit slechts twee componenten: een smakelijke structuurbron en een speciaal ontwikkelde KempenBrok. Het bespaart werk, verhoogt de melkproductie en verlicht de werkdruk.

Naast deze sectoren leveren wij ook aanvullende grondstoffen en bijproducten

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?