Pensbestendige vetten: Milkpower & Maximabrok Turbo

Pensbestendige vetten: MilkPower

Eenvoudig, efficiënt en veilig naar een hogere melkopbrengst per koe? Zet met MilkPower een krachtige stap naar extra voerwinst van €70,- per koe per jaar*.  Bovendien verhoogt u met MilkPower uw melkproductie per kilo fosfaat met 5%!

MilkPower is een zeer geconcentreerde energiebron die bestaat uit pensbestendige vetten die de pens onafgebroken passeren en op darmniveau worden verteerd. Dit zorgt voor extra melk- en melkvetproductie.

MilkPower is hiernaast een veilige energiebron. Omdat de vetten pensbestendig zijn, vormt MilkPower ondanks de hoge energiedichtheid geen risico op pensverzuring.

Assortiment pensbestendige vetten - MilkPower

De MilkPower producten van ForFarmers zorgen voor:

  •  Extra voerwinst van gemiddeld €70,- per koe per jaar*
  •  Verhogen uw melkproductie per kilogram fosfaat met 5%
  •  Milkpower HF180 ondersteund de melkproductie tijdens hittestress

Daarnaast is MilkPower gemakkelijk te voeren door toevoeging aan de voermengwagen.

Weten hoeveel extra voerwinst u kunt behalen met de MilkPower producten van ForFarmers?
Bereken het snel en eenvoudig op www.milkpower.nl

Pensbestendige vetten in een productiebrok: Maximabrok Turbo!

Meer energie betekend vaak meer melk. Om de energievoorziening nog verder te optimaliseren zonder dat u (veel) meer hoeft te voeren heeft ForFarmers een nieuwe brok ontwikkeld: Maximabrok Turbo.

Maximabrok Turbo is een zeer hoogwaardig mengvoer waaraan 2,5% pensbestendige vet (MilkPower) is toegevoegd. Het voer is afgestemd op de behoefte van koeien met een hoge productie. Het bevat onder andere extra mineralen, biotine ter ondersteuning van de klauwgezondheid en een hoog aandeel glucogene energie waardoor hoog producerende koeien goed in conditie blijven.

Maximabrok Turbo is bedoeld voor bedrijven die streven naar een zo hoog mogelijke productie met gezonde koeien  en  een hoge ruwvoerbenutting. Overleg met uw melkveespecialist, accountmanager of dealer of Maximabrok Turbo past in uw bedrijfssituatie.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over onze pensbestendige vetten of een advies op maat, neem dan contact op met uw specialist of vul het informatieformulier in.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een goed gesprek over uw bedrijf?